Emmelieandersson

What a night 

Efter att barnen innan jul sov ganska bra på nätterna och i många fall till och med hela nätter har den här julens vakennätter tagit kol på mitt humör just nattetid. Tålamodet är lika med noll och jag blir galet frustrerad över tårar och gråt som liksom inte försvinner vad man än gör. Inatt är det Allie som gråtit och inte velat sova, inte ha flaska och när jag till slut provade med vår säng ville hon i vanlig ordning bara leka, dom förstår verkligen inte att dom kan sova hos oss när dom får krypa ner nattetid. 

Hoppas verkligen det vänder tillbaka snart. 

Louie vaknade dessutom upp dagen till ära med ett helt igenkladdat öga… Suck alla dessa sjukdomar bara löser av varandra. Dom har hostat, snorat och varit febriga av och till nu i en vecka och nu lite ögoninflammation på det. Happy new year liksom 😉

Nej nu ska jag dricka mer kaffe, ta en dusch och sminka mig så kan ju i alla fall lura mig själv att jag är lite piggare än jag är haha.

Hoppas ni sovit gott och att er dag börjat på bästa sätt.


Kidsen blev hungriga sent igår kväll så det fick bli en tallrik med toast. Slurp sa det så var dom slut. Sedan somnade hela gänget nerbäddade framför tv:n. 

Kram kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats