Emmelieandersson

Två Vårrus – två rekord på en vecka

Precis duschat efter kvällens Vårrus som gick av stapeln i Västerås.
Har du inte sprungit Vårruset någon gång så kan jag säga att det är så peppigt och passar verkligen alla. Gammal som ung, snabb som långsam. Alla kan ta sig runt 5 kilometer och du kan göra det i vilken takt du vill.

Jag har nu sprungit två Vårrus på en vecka. (Anledningen att det blev två var för att jag vann min startplats till Stockholm efter att jag redan anmält mig till Västerås).

Förra veckan sprang jag alltså i Stockholm. Då åt jag även en härlig picknick efteråt tillsammans med ett gäng peppiga tjejer.
Tommy och Nikki var där och hejade på mig såklart. Dom är mina bästa supportrar. Stöttar och peppar alltid.

I torsdags hade jag som mål att ta mig runt banan på under 30 minuter. Landar ofta runt 32 när jag är ute och springer men känner att jag har lite mer att ge. Lättnaden var total när jag såg att klockan stannade på 29:58. Så skönt! Det var verkligen inte med många sekunder men under 30 stannade klockan och jag kände mig nöjd men också lite besviken över att jag tappade så mycket sista kilometern.

Inför kvällens lopp då? Ja då ville jag självklart slå förra veckans tid.

Första kilometern gick fort och jag trappade ner en aning på farten inför andra då jag var rädd att ta helt slut för fort.

Löpningen och andningen kändes bra och när jag närmade mig klockan vid mål såg jag att den precis slog om till 27 minuter. Då fick jag lite extra kraft och tog i ännu mer den sista biten.

Vad blev då sluttiden? 27:11 och jag är så nöjd! Stolt och glad att det går framåt resultatmässigt. Har aldrig sprungit snabbare!

Det här med lopp är verkligen en motivationshöjare.

Nästa lopp blir semesterloppet som är 1 mil och går av stapeln i Mariefred.

Nu blir det några avsnitt av en bra serie med Tommy innan det är dags för sängen.

Jag skulle bli jätteglad om du som läser vill trycka på hjärtat här nere om du gillar att läsa om min löpning. Lämnar du dessutom en kommentar blir jag ännu gladare. Det skulle hjälpa mig mycket 😉

Stor kram och tack för att just du kikar in här

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats