Emmelieandersson

Jag har fått det roligaste uppdraget!

Förra veckan fick jag en fråga jag absolut inte kunde tacka nej till.

Carola som är grundare av Crfitness och är ny delägare av Mediabyrån Tiomedia hörde av sig och frågade om jag var intresserad av att skriva krönika. Tvekade inte en sekund innan jag svarade ja och sen var det bara att sätta igång och skriva för att få iväg ett första test. Redaktionen gillade den så från och med nu kommer jag att stå för krönikan i tidningen Hemmaliv som ges ut av Tiomedia . Jag kommer dessutom att skriva reportage och artiklar som är kopplade till Strängnäs.

Så har ni förslag på saker ni vill läsa om så hör gärna av er så ska jag se om vi kan göra något av just ditt tips.

Min första artikel och krönika kan ni läsa i juni numret som kommer ut första veckan i juni. Så håll utkik och se till att norpa en tidning så fort du ser dem. Om du inte bor i närheten och ändå är sugen på att läsa tidningen går den även att läsa på Tiomedia.se .

Lycklig tjej som får lägga till krönikör och skribent på cv:t innan utbildningen är avslutad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats