Emmelieandersson

Uppe med tuppen

Blev väckt av tvillingarna som knorrade i sängen och var hungriga så jag fixade lite mat åt dom och kände mig ovanligt pigg så jag tittade på klockan och blev väldigt förvånad när den visade 6.24! Så många timmar har jag inte fått sova på länge. Har varit vaken någon gång under natten detvet  jag men inte alls så ofta som vi brukar. Har galet dålig koll varje morgon vem som varit vaken när ska jag erkänna… Men hur som helst så fick dom varsin flaska och hade sedan inga planer på att somna om så jag tog med dom ner i köket, drack lite kaffe och sedan sov dom sött igen 😉

Då passade jag på att göra kvällens efterrätt. Tror jag sätter igång och förbereder middagen oxå för dom verkar inte vakna än på ett tag. 

  
Ha en fin lördag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats