Emmelieandersson

Sova i eget rum…fortsättningen

För ett tag sedsn skrev jag att vi ställt tvillingarnas sängar i lekrummet för att testa om dom skulle sova bättre på natten om dom fick sova ostört.

Hur har det då gått?

Bra faktiskt måste jag säga. Dom somnar ju fortf i vagnen när det är dags att sova, säga vad man vill om det men förbaskat smidigt är det, vi kan oftast bara lägga dom där med varsin flaska och så somnar dom. Sedan är det bara att lyfta över till sängarna. Dom äter ju fortf på natten och Louie kan man ofta bara ge sin flaska och så sover han vidare tills det är dags att gå upp, Allie däremot ställer sig i sängen sekunden efter hon vaknar och då går det oftast smidigast att lägga henne i vagnen med flaskan och så sover hon vidare där. Det är som att hon får för mycket space i sängen och bara busar runt, samma sak om hon ska somna med någon av oss i vår säng, det är stört omöjligt! Hon bara knölar runt och pratar, pillar, busar och skrattar, sen lägger man henne i vagnen och då somnar hon. Allie hjärta vagnen är alltså lika med sant. 

Jag önskar vi skulle orka ta tag i den där nattmaten så man kanske får sova lite fler timmar i sträck men har ärligt talat inte orkat ännu…när slutade era barn äta på natten? 
Hoppas er start på veckan varit bra, nu ska jag fortsätta kolla idol innan det blir tidigt i säng. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats