Emmelieandersson

Söndagstripp till fotografen

I söndags åkte jag och kidsen till Linköping för att besöka duktiga Laila för att fotografera barnen. Hon tar så fina foton på barn så behöver ni en duktig fotograf tycker jag absolut att ni ska kontakta henne.

Att få två bebisar att göra samma sak samtidigt är ju lättare sagt än gjort oavsett om det gäller sitta eller krypa men hon lyckades få till några riktigt bra bilder. Medan jag packade ihop och nattade twinsen som blev riktigt trötta efter ett par timmar i studion ville hon testa några saker med Nikki och jag säger bara OMG! Började typ gråta när jag fick bilderna, såååå fantastiskt fina.

   
 
Bustrollen!
  
Och Nikki, jag må vara partisk men herregud vilken vacker unge vi har! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats