Emmelieandersson

Ska jag bli sjuk?!

 Barnen har ju varit sjuka om vartannat hur länge som helst men jag har klarat mig bra från bacillerna. Fram till nu?! Är så frusen och känner mig allmänt hängig och lite ont i halsen. Hoppas verkligen inte det blir värre än så, orkar inte vara sjuk 🙁

 Förhoppningsvis blir det bättre med lite sömn. Får ladda med lite te i soffan senare oxå. Har ni några bra tips när ni brukar känna er dåliga? 

 Imorse släppte jag av Allie och Louie i pyjamas på förskolan då det var pyjamasparty på g. Så himla gulligt att se alla springa runt i pyjamas och så smidigt haha. Visserligen åkte dom inte i de pyjamasar de sovit i ändå men jag tror ändå dom tyckte det var mysigt. 

Trötta var dom hur som helst ikväll så jag tror dom haft en rolig dag. 

Köpte årets tv adventskalender till Nikki idag. Har ni kikat lite på den? Jag älskar det man har fått se om tror den kommer bli superbra. Här kan du smygtitta lite på den om du inte redan gjort det. 


Bild från SVT

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats