Emmelieandersson

sjukdomskänsla i kroppen, är det vädret eller bara trött?

Sitter här vid köksbordet och skriver på en analys av en tidning till en skoluppgift. Halsen gör ont, ögonen är tunga och hela jag känns lite dimmig. Antingen håller jag på att bli sjuk eller så är det nattens brist på sömn som gör sig påmind. Eller så är det allt detta i kombination med det gråa trista vädret kanske.

Vet inte vad det var med alla här hemma inatt men ingen har sovit bra. Jag har fått gå in till tvillingarna minst en gång i timmen och Nikki har ropat och Tommy har vridit sig i sängen. Kan tro att det var fullmåne men det tror jag inte att det var, eller? Hoppas kunna ta igen det med en tidig kväll ikväll.

 

Fick upp en bild på mig och Tommy i min Timehop app idag där det stod att jag för ett år sedan saknade lite ”Emmelie och Tommy tid” efter att ha varit mycket mamma och pappa ett tag. Och jag tror snart vi är där igen. Mest känner jag för att få sova ostört en natt. Det är guld värt ibland när man har barn som inte sover hela nätterna Lider inte överdrivet mycket av att inte få sova många timmar sammanhängande men ibland är behovet av sömn stort och just nu känns det som ett sånt tillfälle.

Nej nu ska jag dyka ner i min analys här igen.

Ha en fin dag så hörs vi kanske lite senare.

kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats