Emmelieandersson

Salong E

Nu är det en vecka sedan jag var på det mysiga eventet som JV marketing bjudit in till. Företaget är helt nystartat och drivs av de fina och driftiga tjejerna Jennifer och Jennifer . Detta var deras första event men jag lovar att det absolut inte var det sista, stort lycka till önskar jag er!
Eventet hölls på den oxå nystartade SalongE i Stenungsund. Salongen drivs av frisörerna Emelie och Emelie och förutom att klippa och färga hår kan man även besöka salongen för en spraytan eller fransförlängning. Tjejerna gav oss olika tips under kvällen och bland annat visade dom oss hur man gör de perfekta lockarna med platttången.

bloggevent-80

 

 

bloggevent-4 bloggevent-3

Kvällen bjöd på trevligt mingel, goda snittar från Succee , ett supergott alkoholfritt bubbelfrån Mrgwines , jag brukar inte vara så förtjust i alkoholfritt bubbel för att det ofta blir väldigt sött men detta var riktigt gott så jag ser fram emot ett tillfälle att öppna flaskan jag fick med mig hem 😉 TACK!

bloggevent-7 bloggevent-6 bloggevent-32

mobilerna i högsta hugg 😉
Vinstbordet under kvällen var fantastiskt och likaså de fina goodiebagsen vi alla fick med oss hem. Jag gick hem med ett presentkort på testagram så ser fram emot att den dimper ner i brevlådan!

Det kommer mer om goodiebagsen inom kort för jag har lite problem med bilderna just nu…

Håll utkik imorgon så får ni se.
Bilderna i detta inlägg är tagen av fantastiskt duktiga Louise , söker du en duktig fotograf bör du kolla in hennes sida och kontakta henne tycker jag!
Tack igen Jennifer, Jennifer, Emelie och Emelie för en grym kväll (ja tack alla andra tjejer som var där oxå såklart)

 

bloggevent-101

Dom fina bokstavsballongerna kommer från Bakestore

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats