Emmelieandersson

Nytt år nya vanor? 

Är ni många där ute som bestämt er för att ändra er livsstil så här när det nya året precis börjat? 

Jag borde iaf göra det men försker tänka realistiskt, det finns inte tid till några jättestora utsvävningar och även om tiden finns så ska orken och motivationen finnas där. Jag vill verkligen komma i form och tappa de sista 10 från graviditeten helst lite till men jag är inte beredd att ge upp hur mycket som helst av min lediga tid. Det är faktiskt fantastiskt skönt att bara sitta i soffan en stund på kvällen när alla kids sover. Men nånting behöver jag göra för uppenbarligen trillar inte kilona bort av sig själv denna gång… Tyvärr…

Så mer promnader får det bli, känner att jag varit mkt sämre på det nu än när Nikki var liten. Då var vi ute på långpromenader minst en gång om dagen. Så det blir min början, en promenad med vagnen om dagen. Det kan låta fjuttigt men det är mitt personliga mål och det som känns rimligt. Att lova att jag ska sluta med fika och godis är bara lönlöst för det kommer jag ändå inte göra! 

Men lite mindre kolhydrater på middagsbordet kommer det nog bli framöver, om inte annat för att magen mår så mycket bättre då! 

  
Tro mig det är ganska tungt att dra en tvillingvagn! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats