Emmelieandersson

En dag med familjen

Idag var sista dagen på Tommys julledighet, eller ja han är ju ledig inorgon oxå såklart men det är ju alla 🙂

Så vi bestämde oss för att hitta på nåt kul och det blev en tur till Gustavsvik och äventyrsbadet Lost City. Vilken dag vi hade! Alla badade och Tommy och jag turades om att bada med Nikki. Dom hade en ganska bra bebisdel eller småbarnsdel ska man kanske säga med väldigt varmt grunt vatten och med lite små rutschkanor och så. Där satt vi hela familjen ganska länge och både Allie och Louie älskade det! 

   
 
Svårt att fota på såna här ställen där det är massor med folk som troligtvis inte vill vara med på bild 😉 typ jag haha! 

Tvillingarna blev trötta efter en stund i vattnet så då blev det torra kläder och mat sen slocknade dom. 

Det fanns en pool där det en gång varje halvtimme blev storm och alltså massa vågpr så där var vi mycket och Nikki tyckte det var jättekul! De flesta rutschkanor var anmars lite för häftiga för Nikki och även mamman i familjen! 

Det enda vi hade att klaga på annars var detta charterfenomen med att paca platser genom att lägga handdukar på stolarna, varenda stol var upptagen av handdukar men inte en människa syntes till. Och att sitta på ett blött golv hela dagen med två bebisar är inte optimalt men det löste sig till slut.

  
Kvällen avslutade vi på pizza hut och åt tills vi hade alldeles ont i magen. Hade hoppats på en middag på pinchos men det fanns inga lediga bord, vi är alltid för sent ute när vi ska äta! Note to self : boka i tid!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats