Emmelieandersson

Mål med träningen

Det här med att träna… Ofast brukar det ju gå lättare om man har något mål med sin träning. Och i mitt fall så är det ju till stor del det fåfänga målet som att få tillbaka en smalare kropp som är det primära målet. Men igår kom jag på två saker jag genom träningen skulle vilja klara av igen. Jag har alltid varit ganska smidig och haft bra balans så att stå på pilatebollen är ett mål. Ett annat är att stå på huvudet och inte bara stå utan gå upp i huvudstående med raka pikerade ben. Det har jag alltid kunnat men när jag provade en månad innan tvillingarna kom orkade jag det inte… Jag kom upp på huvet men inte så grasiöst. 
Får nog sätta upp min pole igen så jag kan öva lite smidighet och styrka. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats