Emmelieandersson

Nya höstskor till Tvillingarna

Kläder till kidsen är svårt den här årstiden tycker jag, det kan vara så extremt kallt ena dagen och nästa är det soligt och vindstilla. Tack och lov har det ju hittills inte varit så blött i alla fall för då är det ju ännu värre att klä de små som knappt kan gå i gummistövlar och doppar händerna i alla vattenpölar och fryser så fort dom blir blöta.

Men det klassiska lager på lager fungerar ju alltid, Allie och Louie har varsitt skalset från Po.p och det är mest för att det är dom enda som gör ytterkläder i små storlekar. Dom har ju fortfarande bara str 74 och det är inte det lättaste att hitta vettiga kläder i de storlekarna.

Men jag måste inhandla varsitt bra underställ åt dom, framförallt Louie blir lätt kall, och fleecekläder saknas oxå än så länge. Vindfleecetröjor har dom och det är ju typ bästa höst/vår plagget! Men en gosig varm fleece att ha när dom sover eller bara fryser ska inhandlas.

Häromdagen kom i alla fall deras nya höstskor och dom älskar dom. Båda två ville prova dom direkt och lekte sen med skorna på i över en timme så när Tommy kom hem och dom ville visa skorna så var dom helt svettiga om fötterna 😉

            skor askor

Dom fick varsitt par fodrade sneakers från HM, så lätta, sköna och superfina.

Nikki fick fodrade sneakers förra hösten och kunde faktiskt ha dom även i år så hon får köra på samma, men hennes höst/vinter garderob behöver oxå inventeras och fyllas på lite. Men hon får följa med och handla så hon får prova och välja lite själv, blir bäst då. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats