Emmelieandersson

Nu kör vi igen

Efter veckor av feber, snor och hosta som hoppat runt hos oss här hemma hoppas jag tvillingarna är redo för förskolan imorgon. Världens bästa mormor har ryckt in och hjälpt oss med kidsen så vi kunnat jobba/ vara i skolan lite trots sjukdomar <3

Även Nikki åkte på en ordentlig virusomgång och var hemma en vecka från skolan. Men nu hoppas jag som sagt att vi haft vårt för den här gången.

Till helgen vill vi vara helt friska då Nikki och jag ska på mamma dotter mys i Sthlm. Det blir shopping, fika såklart, konsert och hotellnatt. Vi längtar så mycket båda två. Jag ser fram emot att få lägga full fokus på Nikki medans jag gissar hon längtar mest efter konsterten på lördag kväll. Hehe… 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats