Emmelieandersson

Nu börjar det igen

Nu är helgen alldeles snart slut och imorgon börjar en ny vecka. På tisdag ska Nikki tillbaka till förskolan, hon har varit hemma i en månad så hon längtar. 

Jag tänkte försöka testa lite öppna förskolor med tvillingarna här framöver, när Nikki var liten hade jag två favoriter och på den ena lärde jag känna två superfina tjejer som jag än idag även om det inte är så ofta har kontakt med. Vi hade en sån mysig tid tillsammans och jag hoppas kunna hitta någon även denna gång. Hade så många kompisar som var hemma samtidigt som mig då men inte den här gången och jag saknar det nog mer än jag själv varit medveten om….

Dessutom finns det två tvillingmammor till här i vår lilla stad och dom ska jag verkligen se till att träffa! Hur kul är inte det liksom?!

Men nu ska jag försöka sova lite, både Allie och Louie har precis ätit så hoppas kunna få några timmars sömn.

Hörs igen imorgon! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats