Emmelieandersson

När mamman är envisare än barnen 

Ikväll har både Allie och Louie varit jättetrötta sedan strax innan 18… Jag och Tommy satt och försökte spela spel med Nikki och tillslut hade vi varsin grinig bebis i famnen… 

När han sedan  skulle iväg på möte tänkte jag att jag och barnen hänger påövervåningen resten av kvällen så är det nära till allas sängar vilket underlättar väldigt vid läggning. 

Men sedan dess har Louie somnat 4 gånger och vaknat 3…. Han sover alltså just nu men det krävdes lite envishet från min sida, gaaaah så galen man blir när dom vaknar så fort man lägger ner dom i sängen. Men han somnade till slut ordentligt i min famn och fortsatte sova även när jag la ner honom i sängen. Tror vi ska önska oss såna där vetekuddegosedjur  som man kan värma och lägga i sängen en stund innan dom ska sova så det blir varmt och gosigt, någon som testat? 

Allie har precis somnat hon oxå, ska försöka lägga in henne strax. Hon har börjat ligga och klappa i mitt ansikte ( eller slita i mitt hår) när hon ska sova och hur härligt är inte det?! Ja inte slitandet i håret alltså.

Nikki ligger i sängen med paddan en stund, vi behövde ett litet break ifrån varandra innan någon av oss blev galen haha. Vi kan verkligen konsten att reta varandra till vansinne båda två! 

När alla barn dunat in blir det ett glas iskall pepsi max innan jag kryper under täcket och slår igen mina blå.

Hoppas få sova några timmar sammanhängande inatt… Håll tummarma är ni gulliga 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats