Emmelieandersson

Man missar myset

Något jag saknar väldigt mycket från när Nikki var liten är när man vaknade på morgonen, låg och gosade lite i sängen och fick henne att somna om nära nära. Det där blir liksom aldrig samma sak med två bebisar, för lyckas man få den ena att somna om då kan man ge sig på att den andra vaknar strax därefter. Så lite snuvad på gos och mys känner jag mig allt. 

Somnade i soffan framför tv:n igår och bestämde mig för att gå och lägga mig istället. Ska nog bli bättre på det! 

  
Så här mysigt hade twinsen det till mprgonflaskan för en stund sedan. 

Idag ska vi baka lite kakor inför helgens dop tror jag och ikväll ska vi träffa prästen. 

Hoppas ni får en fin dag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats