Emmelieandersson

Mål för 2017

Nu har det gått 11 dagar på det nya året och det kanske är dags att skriva ner de där omtalade målen. Jag väljer som så många andra att kalla det mål istället för löften. Ett löfte som lyder ”Jag ska sluta äta socker” skulle jag ändå aldrig aldrig hålla så såna löften uteblir. 🙂

 

Ta bättre hand om mig själv

Denna punkt inkluderar flera saker. Bland annat att försöka röra på mig lite mer än idag och det bord inte vara alltför svårt med tanke på hur lite jag tränar. Men min kropp behöver det verkligen. Ett starkare piggare 2017 förhoppningsvis. Denna punkt innebär även att jag måste boka tid hos tandläkaren, bli bättre på att tvätta bort sminket på kvällarna (sjukt slarvig med detta, inte bra), och dricka mer vatten.

Ge blod

Detta är något jag tänkt på så otroligt länge men aldrig tagit tag i. Jag blir påmind varje gång min vän Hanna lägger upp en bild på att hon är och gör den goda gärningen. Men trots det gör jag inget åt saken. Men det ska jag göra detta år. Trots att jag känner mig rätt obekväm med de där nålarna så ska jag göra det, punkt slut.

Spela mer spel

I perioder är vi duktiga på att sätta oss med Nikki och spela något spel istället för att tex sätta oss framför tv:n. Det är väldigt mysigt och ganska skönt att få den stunden med Nikki själv om man gör det när tvillingarna sover. Så mer speltid framöver får det bli.

Springa Vårruset

Japp anmälan är gjord så nu är det bara kämpa. Loppet är visserligen ”bara” 5 km. Men för mig känns det i dagsläget jobbigt att springa 3 km så detta är en utmaning. Det känns dock roligt och motiverande att ha ett mål att jobba mot. Vi blir tre eller fyra tjejer som ska springa, sjukt bra pepp!

Date nights

I december åkte Tommy och jag till Uppsala för en natt på hotell, lovely och så välbehövligt. Nu behöver inte en datenight betyda en natt på hotell varje gång men en bio, en middag, åka och handla eller att få vara hemma själva lite då och då för att städa eller bara se en film i lugn och ro ska jag se till att vi får.

Ha bättre tålamod

Ibland har den här mamman extremt dåligt tålamod och tjatar otroligt mycket på barnen. Till ingen som helst nytta. Då kan man lika gärna låta bli. Tommy blir ibland galen på mitt och Nikkis gnabbande och jag förstår honom. Jag ska försöka att bita mig i tungan och bara låta kaoset vara ibland.

Förbereda kvällen innan

Så otroligt dålig på detta. Och resultatet av det blir stress på morgnarna. Nej se till att Nikki packar skolväskan och väljer kläder på kvällarna och se till att det Allie och Louie ska ha är packat och klart. Sen soffan eller sängen.

 

Har några fler punkter att fila på men dom kanske dyker upp senare.

Hoppas ni har en fin onsdag! Kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats