Emmelieandersson

Julgransplundring

Igår passade vi på att ta en riktig långfrukost innan vi satte igång dagen. Så skönt att sitta och dricka flera koppar kaffe och vakna ordentligt. Tvillingarna hann nog med tre frukostar under tiden haha.

Efter frukost hoppade jag upp på crosstrainern för ett litet pass, skönt att bara få det gjort. Jag måste bli bättre på att bara göra det! Det är ett mål för detta nya 2017, all träning som blir gjord är ju liksom bättre än den som uteblir helt.

När de små sovit middag igår tog jag med mig kidsen på julgransplundring. Tommy stannade hemma och plogade bort all snö i lugn och ro. Vi dansade kring granen och kidsen gillade det även om dom han ledsna då det var vääääldigt många låtar innan det var dags för fika. Sen blev det mer dans och lek innan tomten äntligen kom. Allie och Louie fick oxå varsin påse av tomten och ni skulle sett Louies besvikna min när jag gav honom mandarinen ur påsen när han såg hur de andra kidsen satt och åt godiset ur sina. Så svårt det där när man har äldre syskon. Vill ju gärna hålla dom borta från godiset så länge som möjligt men dom kommer ju i kontakt med det på ett annat sätt än vad Nikki gjorde när hon var liten. Får se hur länge det funkar ?

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och vika några maskiner tvätt så garderoberna är fyllda imorgon när det är dags för skola igen.

Ha en fin dag alla ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats