Emmelieandersson

Julgransplundring och blöjbyte 

Idag skulle Nikki åkt till en kompis och lekt lite men det blev inställt så det var tur att grannen ringde och frågade om Nikki ville komma över på julgransplundring vid 13 tiden. Hur gulligt var inte det? Deras barnbarn skulle komma och dansa ut julen 🙂

Själv skulle jag behöva köra några maskiner tvätt och framförallt få in lite ren tvätt i garderoberna! Det blir alltid massa ren tvätt liggandes överallt! Måste bli bättre på att vika och stoppa undan direkt. 

Usch jag hade en sån hemsk mardröm inatt så jag vaknade med en sån obehaglig känsla… Nikki vaknade två gånger inatt oxå och jag gick in till henne och somnade båda gångerna 😉 sen tvillingarna kom har hon oftast ropat på pappa men jag kände att nu när dom inte ligger och ammar halva natten kunde jag passa på att gå in och kramas lite med henne. 

Hon är för övrigt fantastisk som storasyster, imorse när jag gått upp för att borsta tänderna kom jag ner till ett himla liv i vardagsrummet, det var skratt varvat med ”men Allie” ”åhhh” ”det luktar pyton” 

Så jag frågade vad hon gjorde och då svarar hon att hon bytte bajsbjöja på Allie , älskade  unge alltså! 

  
Nikki och  Louie 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats