Emmelieandersson

Huvudvärken from hell

Från ingenstans dök den upp lagom vi kom hem från affären efter att ha mött upp pappan i huset där för att handla lite. 

Lagade ändå middag med stor hjälp av Nikki, jäklar vad duktig hon börjar bli ! Tommy tvättade bilarna under tiden och twinsen fick gröt. Försökte sedan lägga dom och Louie somnade direkt men inte Allie så hon fick följa med ner. Vi käkade och sedan smet jag upp och la mig i badet en stund, ett par huvudvärkstabletter och ett varmt bad brukar göra susen när huvet spökar. Låg där och slappnade av en stund innan jag ville upp tilltv:n. 

Var så sugen på ett glas pepsi max när jag kom upp men vi har ingen hemma och jag köpte medvetet ingen ny på affären idag. Till maten och underdagarna dricker jag som vanligt alltid vatten men det blir alltid ett glas pepsi på kvällen och eftersom jag tycker att jag behöver få i mig ännu mer vatten försöker jag minska pepsiintaget. 

Sportlov för Nikki denna vecka och massa dopförbrredelser står på agendan. 

Gör ni något kul på sportlovet?

Kraaaam och natti 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats