Emmelieandersson

Giveaway

 Jag lovade ju tidigare en liten tävling denna fredag och nu är det dags.

 Det man kan vinna är ett starter kit från Medela , perfekt för den ammande mamman som även vill pumpa och kunna ge sitt barn flaska. Klicka på länken ovan om du vill läsa mer 🙂

 Om du inte ammar själv  eller är gravid och planerar att amma kanske du har en vän eller syster som gör som skulle bli glad för detta kit så tävla på.

 Reglerna är enkla, motivera kort varför du vill vinna och berätta gärna om det är du eller en vän som ska få vinsten 😉

Tävlar gör du i kommentarsfältet. Tävlingen avslutas den 3/11 kl 21.00

Lycka till!

Edit, Såklart avslutas tävlingen nästa vecka inte om ett år 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gunilla.M.B

  Önskar detta kit till sonens flickvän som just fått barn nummer två ! All hjälp mottages säkert tacksamt – det hoppas jag i varje fall !!

 2. Åsa

  Hade tänkt svara tidigare, men satt fast med en bebis vid bröstet. Chansar ändå:)

  Jag är sååå trött efter 6 månaders amning med max två timmar mellan. Dag som natt. Nu MÅSTE vi börja flaskträna på allvar innan jag blir inlagd:/

  Kram!

 3. Lina

  Ett, två, tre – snart kommer vår femte familjemedlem att ”ske”!
  Detta paket skulle vara perfekt för mig som älskar att amma – och bebisen kommer att känna detsamma!

 4. Annika Nilsson

  En underbar present till en nybliven mamma som just landat i Sverige efter att ha bott i Afrika i många år och arbetat i biståndsarbete.

 5. Linnea

  Det här kittet skulle jag gärna vilja vinna till min vän som precis har fått sitt första barn. Det skulle vara roligt att ge henne något som jag vet att hon skulle behöva och som skulle bli väldigt uppskattat.

 6. Malin J

  Min lilla älskade skatt Charlie föddes för precis en vecka sedan idag. Mjölkproduktionen är igång (sprängfyllda bröst) och även om jag gillar att amma så vore det så skönt med lite avlastning då och då. Man blir ju lite låst vid bebis när man ammar – den andra föräldern kan ju inte göra det åt en…. och med tanke på att storasyster på 2,5 år blivit lite upp och ner sen vi kom hem med lillebror så skulle det vara så mysigt att få smita iväg en halvdag och ha egentid med henne. Då hade det varit perfekt med detta kit så att pappa eller farmor kan mata lillebror ❤️

 7. Melina

  Vissa har inget hår att kamma, andra kan helt enkelt inte amma.
  Systern min tillhör en av de sista, denna pump är på hennes önskelista.

 8. Amanda

  Detta skulle vara perfekt att vinna! Väntar mitt första barn nu, och då både jag och sambon studerar skulle vi behöva spara in oå varenda krona! Denna skulle vara underbar att vinna!

 9. Sophie Michelle Persson

  Kommer få barn nummer två nästa år, och vår förstfödda är nu nio månader. Amningen fungerade inte särskilt bra med vår första, och jag längtar efter revansch! Älskar Medelas produkter, och ett starter kit skulle passa perfekt!

 10. rebecka persson

  Vilket perfekt kit. Om jag kammade hem vinsten skulle jag använda det själv. Väntar en liten pojke nu den 29 november. Min förlossning stoppades för tre veckor sedan så jag tror att han vill komma tidigare. Mitt mål är att kunna amma innan jag måste börja med mina broms mediciner igen.

 11. Sara A

  Detta skulle passa perfekt eftersom barnens kusin väntar syskon. Att kunna pumpa när man har två små gör det ju lättare för pappa att vara delaktig. Så barnens moster behöver detta kit.

 12. Sara Vennström

  Mina twins är nu 4 månader och jag känner mig verkligen som en vandrande mjölkmaskin ?- dels skulle jag vilja pumpa lite för att få lite hjälp och avlastning under de jobbiga kvällarna ? dels för att kunna vara borta en stund för lite egentid med 3 åringen som ibland får komma i andra hand ? men också för att kanske kunna vara med på bästa vännens möhippa nu i november ?
  ? Håller tummarna ?

 13. Lena P

  Så skall jag bli mormor och minnena från när barnen var små kommer åter. Ett starter kit skulle underlättat för mej då. Att få hjälp, kanske sova en hel natt, åka och handla själv, ja ni vet vad jag menar. Vill alltså vinna till min dotter så att hennes man kan stötta och vara delaktig.

 14. Emmy

  Vore mysigt om pappan i huset kan få vara delaktig i matningen från början eftersom amning är så stor del i anknytningen med det nyfödda barnet. Skulle därför bli jätte glad om vi vann. 🙂

 15. Sandra

  Åh vilken supertävling. Detta startkit skulle underlätta SÅ mycket för mig som är själv med barnen från morgon till sen kväll . Amningen strulade med min förstfödda och gör tyvärr även denna gång . Med blandade känslor har jag nu bestämt mig för att delamma och varva med att pumpa ut mjölk. Har läst mycket gott om Medelas nappar till flaskorna som inte ska störa lilltjejens naturliga sugrytm, förvaringsburkar som inte tar upp hela skötväskan och smidiga rengöringspåsar som underlättar tidsmässigt och smidigt kan rengöras när vi är iväg 🙂

 16. Frida Hernquist

  Första sonen kom i vecka 32 då fick jag och pumpen bli allra bästa vänner ?? nu är jag gravid igen och ett nytt startkit skulle vara en toppenvinst inför ännu en eventuell prematur födsel.

stats