Emmelieandersson

Garderoben har krympt

Nu växer bebisarna mer än någonsin tror jag! Plötsligt är nästan alla Louies bodysar för korta i ärmarna, känns som dom blev för små över en natt …. Tur att dom fick lite kläder i str 62 i julklapp i alla fall.

Letade fram lite fint som jag sparat efter Nikki, fanns lite till både Allie och Louie, hur bra är inte det?! Hittade bland annat två jättefina koftor och en supersnygg hoodie! 

Har kikat väldigt lite på rean i år faktiskt men tänkte nog ge den ett besök imorgon. Kanske kan hitta något som passar om jag har tur. 

  
Annars såg jag dessa superfina tights på kappahl! Ett måste till tvillingarnas vårgarderob, men jag tror jag vill vänta på dom turkosa då jag sett dom även i den färgen, så snyggt! 

Ikväll hade jag planerat att ta ett långt varmt bad när Tommy kom hem men Nikki och jag hade ett mindre världskrig med varandra och hon gjorde någon ”rolig” lek av att bråka som mest när Louie precis somnat, vilket såklart gjorde att han vaknade igen… Så Tommy gick och la henne så fick tvillingarna följa med mig in i badrummet. Det blev inget avslappnat bad men håret blev iaf tvättat , man får vara glad för det lilla haha! 

Imorgon står 6 månaders kontroll och lite mamma/bebis häng på schemat! Längtar redan hehe!
Nu ska jag försöka sova lite tror jag, sov gott alla <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats