Emmelieandersson

Fullt ös hela helgen

Som rubriken lyder har det inte varit många lugna stunder i helgen. 

Huset har varit fullt med barn som sig bör så när det inte har byggts cykelbanor och lekts ute har Tommy och jag fortsatt röja och rensa på övervåningen så att vi kan få ett kontor/gästrum någon gång. Jag ser så mycket fram emot att det ska bli klart haha. Det är en bit kvar men ändå. Ska bli skönt att ha en plats att sitta och plugga på och ännu skönare att ha ett rum som är klart när vi har gäster som sover kvar. 

Jag gav mig även ut på min längsta joggingrunda hittills, 6.2 km på 40 min blev det. Så det går långsamt men jag är glad att jag gör det iaf. Förhoppningsvis blir det lättare och lättare. 


Vår lilla skrutt, rufsig i håret men söt som få om jag får säga det själv 😉


Twinlove från den gångna helgen.


I fredags åkte Nikki och Clara på disco, stora tjejerna!
Nu ska jag se till att Allie och Louie äter sin middag och sedan göra dom redo för sängen innan Nikki och Tommy kommer hem efter hennes gymnastikträning.

Kram på er 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats