Emmelieandersson

Fredag och huset fullt

Sitter i skrivande stund på golvet i lekrummet och myser med alfons på tv:n. Bygger lite torn med klossarna som Allie och Louie tävlar om att hinna riva först. Nikki leker på övervåningen med hennes kompisar Clara och Noel. Vi var och hämtade dom i skolan förut och började med lite mysmellis när vi kom hem. Bakade en mjuk pepparkaka igår som dom tyckte var sååå god. Så nu samöar jag lite energi innan det är dags att laga middag. Hade tänkt göra lasagne men glömde köpa lasagneplattor förut #fail. Så får se vad fantasin slänger ihop istället. Får Noel bestämma blir han nog gladast om jag serverar spaghetti och köttfärssås ? tacos äter vi ju på tisdagar här i huset så det blir det inte idag. 

 I förmiddags var vi ute och lekte lite i snön och plockade ner studsmattan, bättre sent än aldrig som man brukar säga. Barnen åkte pulka och snowracer och tyckte det var jättekul. Men idag kändes det som att snön kommer töa bort vilken dag som helst. 

Ikväll blir det soffan och idol i vanlig ordning, skönt. Förra veckan tror jag vi gick och la oss innan utröstningen till och med, skapligt trötta. Får se om vi håller oss lite längre idag ?

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll vad ni än hittar på, kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats