Emmelieandersson

Första lämningen

Det blev inget inlägg om gårdagens inskolning då mitt huvud fick en hemsk migränattack när vi kom hem så det blev spikmatta och diclofenac ist. 

Men dagen gick hur som helst superbra, vi var med både Tommy och jag och vi fick vara väldigt passiva då dom tjuvtränade lite på att vara utan oss. Så medans dom var ute fick vi sitta inne och slösurfa och dricka kaffe.

Men till idag hade vi bestämt att jag skulle göra en vanlig lämning så vi kom dit, dom hälsade glatt på fröken som var där och så hängde vi upp deras grejer och dom knallade glatt in, hej då sa jag ordentligt och gav båda puss och kram innan jag vinkade och gick. Dom vinkade tillbaka 🙂

Fick ett samtal en timme senare och allt gick hur bra som helst. Inga problem med nånting. Blir spännande att se hur många dagar det tar innan dom kommer på vad vi håller på med, reaktionen kommer ju alltid förr eller senare. 


Så här trött var Allie efter förskolan idag. Mamman här hoppas dom båda sover inatt för jag behöver lite sömn, natten till idag var det riktigt snålt med den varan. 

Imorrn kör vi lämning och en vanlig dag igen, håll tummarna att det går lika bra som idag. Hur går det för er andra som skolar in? Vad är bra och vad är mindre bra? Supernyfiken är jag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats