Emmelieandersson

En sömnlös natt och en megatidig morgon…

Allie har knölat som sjutton några nätter… Ingenting hjälper så jag tippar på att hon har ont i magen.. Detta innebär att det blir minimalt med sömn, att dessutom Louie valt att göra morgon innan klockan slagit 5.30 är ju bara fantastiskt.. Fantastiskt ohärligt alltså. Många tecken på ett kommande migränanfall imorse så laddade med vatten och lite tabletter och nu hinkar jag kaffe så ska nog det där anfallet hålla sig borta. 

Föreläsning står på schemat för mamman idag och tvillingarna ska vara en stund hos sin andra gudmor Karin. Dom har så mycket fina människor i sitt liv och det är vi så glada för. Förhoppningsvis sover de små middag när jag kommer tillbaka så vi mammor hinner med en lunch och kaffe i lugn och ro! Bra dag alltså!
Det bästa de små i det här huset vet just nu är att klättra på allt de kommer åt. Och att klättra upp på bänken i lekrummet för att sitta och bygga med duplo är en återkommande favvo. Hur gulligt ser det inte ut?!


Och jo dom har ramlat ner x antal gånger… Men dom slutar ju inte klättra för det och just den där höjden känns som rätt bra träningshöjd för nyfikna små klätterapor.

Hoppas ni får en fin dag så hörs vi lite senare! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats