Emmelieandersson

Den där sista dagen… 

Igår var det tvillingarnas sista dag som icke förskolebarn, kan ju inte riktigt säga att det var min sista dag på min mammaledighet då jag tjuvstartat lite med skolan men då har ju Allie och Louie fortfarande varit hemma… Men på måndag är det första dagen på deras inskolning i förskolans värld. Stort, spännande och lite läskigt såklart.

Det har varit ett intensivt år på alla sätt, att få två bebisar på en gång betyder såklart dubbelt arbete av allt, dubbla tårar, dubbla blöjor men oxå dubbelt så mycket kärlek såklart. Fantastiskt på alla sätt och vis även om jag den sista tiden gnällt en del över hur trött jag är. 

Jag försöker att inte tänka så mycket på att den här tiden aldrig kommer tillbaka osv, det blir lite för mycket för en sentimental mamma som mig. Jag väljer istället att tänka på att nu börjar ett nytt kapitel och en spännande tid. Jag är säker på att både Allie och Louie kommer trivas på förskolan, dom är väldigt trygga både i sig själva och i varandra. Andra barn älskar dom , det är bara hoppas dom inte är för tuffa mot de andra barnen… 

Eftersom det var fredag igår så hämtade jag Nikki före mellis så vi kunde åka och köpa mysmellis som hon har önskat vi ska göra just på fredagar, det kommer jag fortsätta göra så länge jag bara kan! <3


På väg att hämta syrran i skolan.


Fredagfika, bästa bästa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats