Emmelieandersson

När mamman byter bana …,

Efter mycket om och men och tusen tankar fram och tillbaka så kan man säga att framtiden nu kommer se lite annorlunda ut.

På vilket sätt kanske ni undrar?

Jo jag har satt mig i skolbänken och blivit student igen, jo det är helt sant! Är nu mer tjänstledig från förskolan och studerar Text och InformationsDesign på Mälardalens högskola. Mycket nytt just nu och ett evigt pusslande då tvillingarna börjar sin inskolning först på måndag. Men med massa hjälp av våra fantastiska vänner så går det. Idag har Allie och Louies ena gudmor Erica varit här med sin Melker och dom har nog lekt massor för de små var helt slut hela eftermiddagen <3

Var på jobbet idag och jag måste erkänna att det var ganska vemodigt, hoppas jag får rycka in som vikarie när det behövs. Jag har ju trivts väldigt bra alla år men jag känner att det är hög tid att göra något annat!  Även om det säkert kommer funka bra på jobbet så tror jag ärligt talat inte att min ork och energi kommer räcka till mina tre egna godingar här hemma, jag vill försöka vara en glad mamma på kvällarna och då tror jag på det här.

Mer om skolan kommer framöver, idag hade jag i alla fall min första redovisning och det gick faktiskt mycket bra. 

Nu kommer snart Tommy och Nikki hem från crossträningen och då blir det supersen middag. Tortillapizza it is!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats