Emmelieandersson

Det här med att handla med 3 barn i bilder

Efter morgonens sagostund så drog jag på oss alla lite kläder och åkte bort till affären för att handla lite.

Och eftersom vi tog upp ämnet när jag gästade Tvillingpodden tänkte jag nu visa med lite bilder hur jag gör när jag och kidsen åker själva till affären. Vilket vi oftast gör på vardagarna för då vill jag hinna göra middag innan det blir för sent.

  
Till att börja med åker jag nio gånger av tio till den affär som har självscanning, det sparar så mkt tid och bara tanken av att stå i kassan med två skrikande bebisar och en grinig 5 åring får mig lite lätt svettig 😉

  
Tvillingarna sitter i babyskydden i donkeyn och jag ställer en påse under som jag kan packa i, sen tar jag beroende på hur mkt vi ska handla en vagn, en dragkorg eller så får Nikki ta en liten vagn. 

  
Världens bästa hjälpreda hjälper till tills vi passerat mjökdisken, då brukar det vara för tungt och jag får ta över 🙂

  
Då drar jag oftast vagnen bakom mig med höger hand och kör tvillingarna framför mig med vänster.

  
Varor under donkeyn! Brukar lägga blöjor och ersättning där som tar lite extra plats, eller chipsen på fredagen 😉
Utan att försköna verkligheten alltför mycket så blir det faktiskt oftast inte svårare än man gör det, men sen kan man ju aldrig förutse när 5 åringen ska bli kissnödig osv men det löser man då, finns toalett vid kassorna! 

Snart blir det fika med semlorna jag och Nikki köpte, tänkte bara att Allie och Louie ska somna först så jag kan dammsuga av lite. The house is a mess…. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats