Emmelieandersson

Att väcka eller inte väcka…

Här sitter jag med största kaffekoppen i högsta hugg… Både Allie och Louie var jättesnoriga igår och hade efter att jag skrev svårt att komma till ro i sin säng, så till slut gick jag och la mig med båda bebisarna bredvid mig! Dom somnade gott till slut men hur bra man själv sover med två små i sängen behöver vi knappast diskutera… Men jag har dom hellre nära när dom vill ha mycket kärlek och hjälp med napp osv under natten. 

Nikki somnade inte heller igår så hon sover fortfarande, eller klart hon somnade men väldigt sent så jag vet inte hur jag ska göra om jag ska väcka henne eller låta henne sova. Den fröken har inte världens bästa morgonhumör nämligen så det kan bli lite lätt kaos om man väcker henne när hon inte fått sova tillräckligt. 

Vad ska ni göra idag?

Jag är sugen på en promenad men får se vad termometern säger lite senare. 

Hoppas ni har en fin start på denna onsdag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats