Emmelieandersson

Det blev lite lek i snön

När vi varit och handlat och käkat lite mellis tog vi på oss och gick ut i snön. Jag behövde skotta bort lite snö utanför dörren och så tänkte jag barnen kunde få leka lite. Nikki och Allie lekte massor i snön och Nikki visade lillasyster hur man gör snöänglar. Louie hängde med mig då det var lättare att gå där jag tagit bort lite snö ?

 Han tröttnade dock snabbt så jag röjde bort den värsta snön bara och sen gick vi till sandlådan en stund där vi har gungor och rutschkana och lekte där lite innan vi gick in och värmde oss framför Alfons. Dom har precis nu börjat kunna sitta 5 minuter framför en film, eller det var nog en överdrift. 3 minuter kanske sen springer dom helst runt och slänger ett öga på tv:n då och då. 

Louie tycker det här med snö ser ganska roligt ut ändå. 


Nikki i sina nya fina kläder, älskar färgen på jackan! 

Nu bachelor i soffan och sen kanske lite valvaka. Tänk att jag faktiskt var i USA när det var presidentval under tiden jag var au pair. Galet var det kommer jag ihåg.

God natt på er 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats