Emmelieandersson

BVC update och Louies hals…

Hej på er!
Hoppas ni klarat er bra från ”snökaoset” som råder i vissa delar av landet idag. Pappan i den här familjen satt just fortfarande i bilen på väg till jobbet när klockan var 12 och då åkte han hemifrån strax efter 6 imorse! Så galet! 

 Vi har i alla fall precis kommit hem efter ett besök på bvc där vi var för en liten väg och mät kontroll så här runt 15 månader.

Allie väger nu 8355 g och är 74 cm lång

Louie väger nu 8400 g och är 75.5 cm lång 

Dom följer sina kurvor jättefint men ligger ju fortfarande långt ner på ”medel” kurvan. Men inget som gör något då dom hela tiden utvecklas precis som dom ska. Barnläkaren kom in för att kika lite i Louies hals och han tyckte dom var så duktiga och motoriskt utvecklade och gjorde saker inte ens en 1 1/2 åring brukar klara ?? 

 Men åter till Louies hals, när han tog fram spateln gav han den till Louie och Louie stoppade in den i munnen och böjde huvudet bakåt, så gullig. Han kan det där nu, men läkarens reaktion när han sedan kollade ner i halsen var typ ”oj! Men jösses!” Och vår bvc sköterska sa likadant. Så vi fick en tid hos honom på hans mottagning imorgon för att ta halsprov. Vår lilla kille, kan han inte bara få bli frisk snart. Tack och lov är han ju pigg och glad i alla fall. 


Åka lite rutschkana i väntrummet är alltid roligt.


Duka och laga lite mat roade vi oss oxå med en stund. 

Tävla vem som kommer först 🙂

Nu ska vi strax åka och hämta Nikki i skolan. Ska stanna och köpa något gott bröd till kvällens middag som Nikki valt bara, potatis och purjolökssoppa. Vi tänkte inför varsin matdag här hemma där man får välja vad vi ska äta. Får se hur det funkar ?

Kram på er 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats