Emmelieandersson

Det blev en remiss vidare efter dagens besök på vårdcentralen

Hösten är här och efter barnens start på förskolan har både Allie och Louie varit lite förkylda till och från. Men Louie har senaste tiden låtit ännu mer grötig i halsen än vanligt och andats väldigt tungt. För er som vill ha nåt att jämföra med så snarkar han typ värre än en vuxen man när han sover. Men det har vi inte brytt oss så mycket om ännu faktiskt då Nikki var likadan och det blev bättre efter att hon fick operera bort sina halsmandlar. Men imorse tyckte vi ändå det var dags att ringa vårdcentralen och lyssna vad dom säger om hans andning.

Fick en tid och väl där fick vi träffa världens härligaste läkare, stor tumme upp för honom. Till att börja med tog han Louie i handen redan vid väntrummet och gick sedan med honom in i rummet, lyfte upp honom på en egen stol och pratade hela tiden direkt till Louie även om jag såklart fick svara. När han kollade i halsen sa han direkt att han ville skicka en remiss vidare till öron näsa hals,

– har du sett? Frågade han…

– njae det har jag väl inte sa jag men vi har misstänkt att dom är ganska stora, och oj så stora halsmandlar han har! Inte konstigt att ungen låter….

Han skulle snabba på remissen så mycket han kunde sa han för han tyckte det var orättvist att vara så liten och redan ha så mycket besvär och inte kunna andas, äta och sova ordentligt. Han skrev även ut en penicillin kur då han hade väldigt röda halsmandlar som tydde på halsfluss.

När vi var klara tog han Louie i handen igen och gick in i rummet för provtagning så han fick välja klistermärke, sååå gulligt när han stod där och grävde i den lilla korgen med sin lilla hand, jag försökte säga att man ska välja en men läkaren sa nej nej ta för dig ta hur många du vill. Allie fick oxå ta.

Så nu blir vi hemma och mumsar kåvepenin ett par dagar och så väntar remiss till öron näsa hals för vidare bedömning. Vår lillkung <3

 

Hoppas ni har en fin start på veckan så här långt.

kram så hörs vi lite senare

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Leila Roth

    Vad skönt att det finns härliga läkare som är så pedagogiska ?
    Hoppas det löser sig till det bästa för er ❤

stats