Emmelieandersson

Buy One Get one for free

 Alltså ikväll har blocketannonsen varit nära… Mammans tålamod är noll och kaoset har varit ett faktum. Lådor har tömts, det klättras över alla hinder jag försöker skapa, det smits upp för trappen och lådor med leksaker välts upp och ner… När Allie med lite hjälp av Louie hade tömt lådan med sopsorteringspåsar visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Asså ni skapar så mycket kaos i mitt liv älskade ungar. 

La ut en köp två betala för en annons på instagram men ingen har nappat hittills haha. Självklart skriver jag detta med viss ironi så ingen behöver tro att jag tänker sälja mina barn 😉


Total kaos, någon som vill låna någon dag? 😉

Dagen i övrigt var superskön på crosstävlingen och jag blir lika stolt varje gång över att Nikki vågar, vill ha lite av hennes coolhet. Hon höll sig på hjulen hela dagen och både hon och kompisen Stella var sååå duktiga. Grymt imponerad av alla kids som kör. 

Helt slut efter tävlingen.


Öva lite i pausen 🙂

 Nu ska jag fixa lite här med tvätt och väskor inför imorgon sen tänker jag krascha i soffan och stanna där resten av kvällen, undrar om jag är vaken tills Falk börjar?! Wish me luck.

Kraaam

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats