Emmelieandersson

Början på förlossningen 

förlossningsberättelse del 1:
Efter att vår läkare upptäckt på ett tul att tvilling 1’s flöde börjat se lite sämre ut och att han dessutom helt plötsligt blivit mindre än tv 2 trots att han hela tiden varit större bestämdes att jag skulle in på fl inom en vecka för ny mätning och kontroll över hur läget med både mig och tvillingarna var.
Vid första kontrollen på måndagskvällen såg allt ganska stabilt ut och vi fick tid för ny koll på torsdagen. 

Flödet var ok men läkaren tyckte att tv 1 låg lite väl stilla i magen. Jag undersöktes och var öppen 3 cm och en förkortad tapp. 

En hinnsvepning gjordes och det var ju så dör lagom behagligt men med tanke på vad som skall komma inom kort var det bara att bita ihop 😉

  
Läkaren ville räkna lite på sina mätningar men kom sedan tillbaka in i rummet med en lapp där det stod 24/7 kl. 8.30.

  
Jag tycker vi sätter igång det här imorgon sa han, finns ingen anledning att vänta längre, du är redo och barnen är klara nu och mår nog bra av att komma ut, så vi ses imorgon bitti.
Så vi åkte hem och packade klart väskan, Tommy klippte gräset, vi bjöd in oss på middag hos våra kompisar Jocke och Micaela där Nikki varit medans vi var på fl. 

käkade gott grillat och kramades lite med Nikki innan vi åkte hem för lite sömn. Kändes sååå konstigt att veta att man när man vaknade skulle in och föda barn! Lite snuvad på den där spännande känslan av att inte veta men samtidigt lika spännande som att gå och lägga sig den 23e december!
Kunde faktiskt sova och vaknade utvilad och redo! Åhhh så spännande och så känslosam man var redan då 😉 

  
Vad som hände på plats kommer i ett senare inlägg 🙂 

  
Sista magbilden! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats