Emmelieandersson

Bananpannkaka och casting

Hallå där
Solen skiner men värmen lyser idag med sin frånvaro, 4 grader var det här imorse! Brrr! Hoppas värmen är tillbaka snarast.

Har haft så ont i nacken ett par dagar, tror det är för att jag sover konstigt då Vi haft en bebis i sängen ett par nätter, kan verkligen inte sova bra med dom i sängen 🙁 men sover dom bra så är jag nöjd 😉 

Igår tog jag och kidsen en sväng till sthlm då Nikki blev kallad på en casting, hon var så tuff och duktig vår modiga coola tjej! 

Idag har jag och småkottarna hängt hemma, jag har försökt plocka lite men det jag plockar undan kommer fram direkt igen haha. Nu har de små precis mumsat i sig sin favorit bananpannkaka och Nikki har en kompis här och dom är ute och leker för fullt. Jag kanske ska tanka med lite kaffe innan det är dags för gympa. 


Från gårdagens casting, Nikki står och väntar på att få ställa sig framför kameran. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats