Emmelieandersson

Att sova utan barnen

Precis lagt mig i sängen och borde sova lite, sks nämligen upp supertidigt för att åka till gbg, ensam! Alltså utan barn och sambo. *hjälp*

Jag ska på kick off och då funkar det tyvärr inte att ha kidsen med sig 🙁 Nikki är ledsen då hon längtar massor efter morbror Martin och hans Jessica som bor där, men vi får boka en helg längre fram som passar alla. Men mitt mammahjärta gick sönder när jag berättade att hon inte kunde följa med.

Jag är rn sån där larvig morsa som har sjukt svårt att vara ifrån min familj, jag trovs bäst när vi är tillsammans även om jag vet att detta är nyttigt och bra för alla ibland. Nu blir det fullspäckat schema under dagen imorgon, kanske lite middag på kvällen, sen sover jag hos brorsan och vaknar förhoppningsvis utvilad. Sedan väntar roligheter på måndagskvällen innan jag styr bilen hemåt igen. Peppar mig själv att det här kommer gå bra 😉

Jag har förresten under några dagar haft problem att ladda upp inläggen, därför kommer dom lite sent 🙁 hoppas att det är löst snart.

Nu ska jag försöka sova lite, natti natti! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats