Emmelieandersson

lördagsmorgon och lite sömnrutiner

Vaknade lätt förvirrad imorse av att jag hörde Tommy och Allie på nedervåningen, vart var jag?! Jag hade somnat i Nikkis säng när jag gått in till henne inatt när hon drömt något läskigt. Frågade T om jag inte skulle ta över då han kom hem sent inatt men jag kunde gå och lägga mig igen så det gjorde jag och sov till 9 då Louie vaknade. Så himla skönt! Är nu inne på tredje koppen kaffe och gissar att det blir minst en till innan jag sätter fart på dagen. Har massor med tvätt att vika och ett helt hus att städa, inget vidare roligt lördagsnöje alltså. 

Många undrar hur barnen sover och just nu måste jag säga att dom sover ganska bra. Utan att jinxa för mycket…. Men dom går ofta att hålla vakna till längre än 18 nu för tiden, det beror väl både på åldern, ljuset och de lite bristande rutinerna så här i semestertider. Dom får fortfarande oftast en flaska ersättning när dom nattas men den dricks sällan upp, sedan vaknar dom nästan alltid till vid 23 tiden och då behövs ibland lite flaska för att somna om men sedan räcker det oftast med nappen om dom vaknar fler gånger. Skulle vara så skönt att bli av med flaskan helt men får se när vi tar tag i det lilla projektet. 


Dom är liksom inga bebisar längre?! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats