Emmelieandersson

Söndagsjobb 

Nikki är iväg på playdate hos sin killekompis, när blev dom så stora? Snart agerar man taxi på heltid haha. Det här med att ha barn går verkligen in i nya faser hela tiden. Och när dom kommer upp i den åldern att dom liksom har egna planer och altiviteter då börjar man fasen känna sig lite gammal…. 
Twinsen sover just nu och jag har förberertt lite jobb. Jag är ju återförsäljare för Milk’s supersnygga kläder och idag ska jag iväg och visa dom för ett härligt gäng! 

  
Babygymmet får ett nytt sätt att användas när man lär sig sitta. Toppen! 

Just nu är både Allie pch Louie inne i en riktigt vakna och gnälla period på nätterna, men det är väl rätt vanligt så här runt 7 månader har jag för mug, utvecklingsfas big time! 

Hoppas ni har en fin söndag!

Kra 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenni

  Hej,
  Vad glad jag blev när jag hittade din blogg häromdagen!! 🙂
  Har själv tvillingar på 5 månader, föddes i oktober två små underbara tjejer.
  Tycker du verkar klara av det GALANT, i vad som syns i bloggen!! det ger mig lite hopp om att det blir lättare :). Men det vände lite för oss runt 4 -4,5 månad då blev de lite lättare och koliken släppte osv…
  Fortsätt dela med dig av din vardag!
  Kram
  Jenni

  1. emmelie

   Hej! Vad roligt att du hittat hit! Det känns som att det går lite i perioder men visst är mycket lättare nu när dom liksom kan roa sig själva och varandra en stund. Dock är det ett himla jagande när det börjar krypas haha! Men det är ju fantastiskt roligt 🙂 ha en fin dag! Kram

stats