Emmelieandersson

Att ligga kvar i sängen och mysa med två bebisar

När jag var mammaledig med Nikki var det ju liksom bara hon och jag efter att T åkt till jobbet. Då låg vi ofta och gosade och somnade om i sängen. Att försöka med samma sak med twinsen är något av en utmaning. Inatt låg båda två mellan mig och T för båda har sovit väldigt oroligt. Detta gjorde att dom vaknade strax efter 6 ist för innan 5, alltid något. Jag försökte lägga mig mellan dom för att liksom ligga och mysa lite. Louie var skisur och Allie bara kröp omkring… Har man henne i sängen måste man hålla i henne hela tiden då hon är galet snabb fram till kanterna. Ingen av oss somnade om så det var bara att gå upp. 

Efter lite mys och lek blev det frukost och sedan la jag dom i vagnen för första vilan. Dom sover ca 20 min på fm och då är det så skönt att dricka en kopp kaffe och göra sig redo för dagen. Men samtidigt är det då man måste röja undan efter frukost och ev kvällen innan, gärna dammsuga av en sväng och plocka fram kläder. Man får liksom välja, vila eller röja. 

Efter min visning igår åkte jag hem till barnens farmor där familjen var och så lagade T middag. Supergod spaghetti med köttfärssås blev det. 

Idag är det måndag vilket betyder att pappan är hemma tidigt och Nikki har simskola. Måste nog även en sväng till affären för att fylla på kylen. 

Hur ser er måndag ut?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats