Emmelieandersson

När man stänger in sig i badrummet

Alltså ibland blir längtan efter att vara lite ifred så stor att man bara vill stänga in sig i typ badrummet och sjunka ner i ett varmt bad….

Jag fick känslan vid middagen idag, twinsen sov och Nikki hade tryckt på alla ”reta mamma” knappar som finns så jag gick upp och fyllde badet och sjönk ner. Varmt och skönt och hade jag tillåtit mig hade jag somnat där i badet. 

Men gick ist upp och kröp ner i soffan och gosade lite med Nikki. 

Nu laddar jag för en sömnlös natt… Tvillingarna har sovit dåligt under dagen och somnade sedan innan 18 och har sovit sedan dess… Dom är ofta såååå trötta den tiden och jag önskar att vi kunde skjuta den stunden till iaf 19-19.30. Tips på hur?

Imorrn  är det fredag! Yey! Så skönt trots att alla mina dagar är ”lediga”. 

Nu huvudet på kudden en stund. 

Natti

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats