Emmelieandersson

Promenad och längtan efter advent

Försöker vara duktig och komma ut på en promenad varje dag men örligt talat går det sådär…. Men idag fick jag tillfälle att gå ut med grannen som är hemma med sin tjej som är några månader äldre än tvillingarna.

Vi passade på att gå hem till en annan kompis som fick bjuda på kaffe 😉 bra med mycket mammor runt omkring 😉
Annars har jag fått lite längtan efter att adventspynta lite, vill köpa lite julstjärnor till köksfönstret och sätta upp lite fin belysning så vi får lite ljus. När pyntar ni? 

Jag tänker nog gå all in fredagen före första advent! Ska inventera julbelysningsförrådet någon dag så jag vet vad vi har. Blir nog något saffransbak vilken dag som helst oxå, är sugen på lite goda bullar. 

Nu hör jag att Nikki tittar på Hendenös uppfinner julen (för övrigt en av de bästa kalendrarna på länge om ni frågar oss) så jag kanske ska göra henne sällskap med en kopp kaffe.

Ha en fortsatt fin dag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats