Emmelieandersson

När mammas envishet lönar sig

God morgon på er,

Allie vaknade vid 5 imorse och hade ingen plan på att lägga sig ner och sova igen. Oturligt nog stod vagnen kvar i bilen för det är vid såna tillfällen den är guld värd men jag tänkte att jag får chansa och ta in henne till mig där även Nikki låg och sov. Och nej, Allie hade inte planerat att somna om men jag hade ingen som helst lust att gå upp så jag låg där och var jättetråkig och efter en timme somnade hon faktiskt om igen. Det lönar sig att inte ge sig ibland, att gå upp så tidigt är inte roligt…. Sen väckte hon mig kvart över sju och tyckte det var dags att gå upp och då var det ok även för mig. 

Nikki gnällde över ont i magen inatt så hon får vara hemma med oss idag då det är flera magsjuka barn i hennes klass. Tar inga risker där helst. 

Ett läkarbesök för Louie står på dagens schema annars skrotar vi runt här hemma. Läkarbesöket är såklart mitt i deras egentliga vila så vi får se hur det blir med den om jag lyckas få till den innan annars får det bli vila i bilen efter. 

Igår när jag kom till tvillingarnas rum med deras kvällsflaska möttes jag av att Nikki läste för sina syskon. Så himla gulligt var det ? 

Hon är verkligen världens bästa den där Nikki ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats