Emmelieandersson

Min största fysiska utmaning….

Jag har gjort något som jag aldrig trodde jag skulle göra. Nämligen anmält mig till en Tjejmilen 21k, jag ska alltså den 21 april springa en halvmara för första gången i mitt liv. Tilläggas bör ju att jag inte är och aldrig varit någon direkt löpare. Bortsett från att jag förra året anmälde mig till vårruset och midnattsloppet och därmed var tvungen att börja röra på mig.

Utgångsläget den 2 januari då?

Tja ca 8-9 kilos över matchvikt och konditionen är värdelös… så nu är det full fart framåt.

Har hittills klarat av 10 pass på ca 5 km sedan starten 2 januari. From den här veckan kommer jag följa ett färdigt program som innehåller ca 3 pass i veckan varav ett av dom lite längre. Är sjukt taggad på detta även om jag också många gånger undrar vad jag gett mig in på. Är det ens möjligt tänker jag? Men det är klart jag tror det.

Så förutom det vanliga kaoset kommer nu även denna blogg innehålla lite löpning.

Det har hittills blivit flest pass i mörkret när Allie och Louie somnat. Otroligt skön känsla varje gång jag sprungit in på gården hemma.

Nu kör vi!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats