Emmelieandersson

Sjuka barn och första schemalagda joggen

Febern hoppar från barn till barn här hemma. Allie kroknade i lördags och fick feber och snorade. Ville bara sova och vara nära. Sen inatt ropade Louie och när jag kom till honom var han supervarm. Så denna vecka verkar som vi får vara hemma och kurera oss. Hoppas Nikki får klara sig bara.

Idag var jag ute på min första runda från löpschemat jag följer på vägen på halvmaran. Det blev en 5km runda i snöstormen. Fy vilket väder alltså. Första 2.5 km gick bra, väldigt bra till och med. Superpigga ben och bra tempo. Däremot när jag vände och sprang hem igen möttes jag av motvind deluxe och snö som gick på tvären och smiskade mig i ansiktet. Duschen hemma var riktigt skön sen!

Ikväll blir det middag med fina vänner, älskar middagar mitt i veckan! Bra vardagslyx ??

Hoppas ni har en bra dag trots snön 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats