Emmelieandersson

Loppis coming up

 Lördagsmorgon och jag sitter i köket och dricker kaffe samtidigt som jag skriver prislappar.  Jag ska nämligen stå på en loppis med barnprylar idag. Jag har plockat ihop en del kläder och lite leksaker och sånt vi inte längre använder till kidsen. Men vi har ändå så mycket kvar. Men vill inte släpa med mig för mycket om det inte kommer någe folk. Hoppas på att bli av med lite i alla fall, så skönt att få lite rensat bland alla urväxta kläder. Det känns som en never ending story. Vad gör ni med barnens urväxta grejer?

Ska snart packa ut allt i bilen och sedan fixa frukost till familjen. 

Ha en fin lördag så hörs vi lite senare, kram 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats