Emmelieandersson

Lyckad loppis och superfina rosetter

 Loppisen idag gick bra och var ganska lyckad för min del. Nu ska jag bara fortsätta ta tag i försäljningen av alla dessa barnkläder. 

 Till min stora lycka träffade jag på fina Lilladröm idag så jag kom hem med ett gäng superfina rosetter till mina tjejer. Spana gärna in hennes sida, det finns så mycket fint. Ni kan även hålla utkik på min instagram för där kommer ni få se mer av de fina rosetterna. Ni följer mig väl där förresten? Om inte in och följ vet ja 😉


 Nu ska jag försöka roa mina små tröttmössor en stund, dom sov middag tidigare än vanligt idag så är tröttare än tröttast denna ”magiska” timme… 

   Kram på er 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats