Emmelieandersson

Lata dagar och ett besök på vc

Vi spenderar dagarna i ”lugn och ro” här hemma och försöker få barnen att vila. Men efter hur Louie mådde igår kände jag att jag iaf ville ringa och rådfråga vc om hans förkylning. Så jag ringde direkt kl 7 imorse och hon gav mig en tid vid 11 baserat på hans status igår…. Väl där var han hur pigg och glad som helst… Pinsamt! Men men jag ursäktade mig med att man måste ringa direkt för att få tid och då visste jag ju inte riktigt hur han mådde. Jaja skönt iaf om han är på bättringsvägen, bådas ögon ser iaf mkt bättre ut!
Nikki väckte mig och var jättevarm inatt men hon har nog ingen feber nu så jag hoppas det vänt. Pappan i huset mådde dock inte alls bra igår så jag hoppas han mår lite bättre idag <3
  
Så här har han somnat på golvet flera gånger om dagen de senaste dagarna min lilla prins. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline Bergström

    Ja det är verkligen så!
    Jag har ett sånt där jobbigt instagram namn med massa o:n och i:n haha.. caroooliines

    https://www.instagram.com/caroooliines/

    Vad skönt att barnen mår bättre, det är så jobbigt när dom är sjuka 🙁 Hoppas även mannen blir bättre så att det inte går runt runt!

stats