Emmelieandersson

Laddad med ny energi

Sååå nöjd med helgen. Den kommer jag leva länge på.

När vi kom fram till Uppsala i lördags var det dags för lunch så vi letade upp ett mysigt cafe där vi tänkte käka men det var inte bara vi som tänkt den tanken så det var fullt och vi knallade vidare. Fick till slut plats på ett annat cafe och åt varsin lunch. Sallad och toast. Efter lunchen blev det även en fika. Svårt att låta bli när det fanns så mycket gott. Gick sedan genom ett uppsala som blivit nörkt men lystes upp av diverse julpynt mot bilen för att ta oss till hotellet.

Efter incheckning gick vi till hotellts spa för varsin massage. Det är väldigt mysigt att gå på en duobehandling så att man liksom slipper vänta på varandra. Satt efter massagen och slappade och drack ett varsitt glas bubbel innan vi tog oss tillbaka till rummet för att börja göra oss i  ordning inför middagen. 


Jag tog tyvärr väldigt lite bilder under helgen 🙁

Vi bodde på hotell Gillet och åt på kvällen deras julbord. Mycket gott fanns det. Laxen var fantastisk och det fanns även lite spännande sillsorter. Dessertbordet var väl dock sådär tyckte vi båda två. Trots att vi försökte äta långsamt och vänta en stund mellan tallrikarna så blev vi till slut proppmätta ? och trötta… Vi gick tillbaka till rummet och tanken var nog från båda att vi skulle fortsätta på bubblet vi öppnat innan middagen och sedan fortsätta ut på någon bar för en drink eller två men så blev det inte… Tror vi båda två sov innan klockan var 23. Så skönt och välbehövligt. 

På morgonen låg vi i sängen och kollade på nyhetsmorgon innan vi gick och åt frukost. Lovely att bara vara.


Frukost när den är som bäst! 

Men hur skönt det än är att vara borta så saknar man kidsen och det är väldigt mysigt att få komma hem och krama och pussa på dom igen. 

Hoppas er fjärde advent igår var bra. Är ni klara med klappar och julbestyr? Jag har lite kvar att fixa denna vecka men hoppas bli klar senast onsdag så vi kan mysa hemma och ha lite jullov sen.

I eftermiddag blir det julmarknad på Nikkis fritids. Ska bli mysigt.

Kram på er 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats